Familiebedrijf sinds 1990

Meer dan 30 jaar kennis en ervaring

De drang naar kwaliteit en innovatie is altijd groot geweest. Maar ook de fijne sfeer en korte lijntjes tekenen al jarenlang het team van Damen.

Ons unieke en loyale karakter wordt onderstreept door de eindeloze drive en flexibiliteit richting collega’s en trouwe klanten.

Geschiedenis

Ooit startte Ad Damen in de avonduren met timmerwerk. Met passie en plezier maakte hij ramen, deuren en kozijnen als extra variatie naast zijn baan. De eerste machine werd gekocht, het aantal opdrachten nam toe en van het een kwam het ander. Al snel leek vol voor het bedrijf gaan een makkelijkere keuze dan ermee ophouden. Inmiddels is het hele gezin betrokken bij het bedrijf en worden op grote schaal met dezelfde passie en plezier de meest complexe producten gemaakt.

Persoonlijke en toegankelijke aanpak

Damen is de betrokken partner in machinale timmerwerken. Onze vakmensen zijn gedreven en zetten zich volledig in voor elk project, waarbij we onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring inzetten om uitzonderlijke resultaten te leveren. Met oog voor detail en een hart voor hout creëren we timmerwerk dat niet alleen voldoet aan de hoogste standaarden, maar ook perfect naar de unieke wensen van onze klant is.

Vraag een offerte aan

Onze werkplaats

Roep je timmerwerk, dan heerst nog altijd het beeld van een vakman met hamer en spijkers. In de loop der jaren is er veel veranderd, en gelukkig is onze werkplaats gestaag met deze veranderingen meegegroeid.

Meer over ons machinepark

Bij ons moet je zijn

Ons team bestaat uit loyale en enthousiaste mensen met kennis en kunde van het vak.